GVG is official partner van N.E.C.

GVG is official partner van N.E.C.

Met trots kondigt N.E.C. een intensivering van de samenwerking met GVG Oliehandel aan. Het official partnership met het Nijmeegs familiebedrijf loopt tot 2027 en biedt N.E.C. de kans om de kwaliteit van het onderhoud van hun velden te verbeteren.

GVG Oliehandel, een echt Nijmeegs familiebedrijf, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van o.a. schone brandstoffen, smeermiddelen en reinigers. Daarnaast focussen zij zich op het bedenken van innovatieve, realistische oplossingen. Of het nu gaat om uitdagingen op het gebied van smering, brandstof of duurzaamheid, GVG streeft altijd naar praktische en toekomstgerichte oplossingen.

Chris Jakobs, salesmanager bij N.E.C., geeft aan: "Deze samenwerking stelt ons in staat om de kwaliteit van het onderhoud van al onze velden verder te verbeteren, terwijl we GVG Oliehandel ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en het bereik van hun merken. Samen gaan we mooie stappen zetten!"

Ook Ernst van Gelder, directeur van GVG Oliehandel, is enthousiast: “Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking met N.E.C. Met onze merken, zoals Aspen en Agealube, zijn we actief in de Benelux op het gebied van hoogwaardige, schone brandstoffen, smeermiddelen en reinigingsproducten. Door ons partnership met N.E.C. zorgen we er niet alleen voor dat De Goffert optimaal wordt onderhouden, maar vergroten we ook de bekendheid van onze duurzame oplossingen bij een breder publiek. Zo hopen we dat zowel particulieren als bedrijven kennis maken met de voordelen van onze schone producten.”

Van Gelder benadrukt het belang van duurzaamheid binnen GVG Oliehandel: “We streven ernaar om onze brandstoffen en smeermiddelen van de hoogste kwaliteit te leveren, met een sterke focus op duurzaamheid. Hierbij leveren we nooit in op gebruiksgemak of prestaties. We zijn dan ook trots dat N.E.C. ons ondersteunt bij het realiseren van onze groeidoelen. Wij geloven dat zichtbaarheid in de sportwereld bijdraagt aan onze ambitie om een duurzamere toekomst te creëren. Samen met N.E.C. werken we aan een schonere en groenere toekomst, waarin onze gezamenlijke waarden centraal staan.”

Met deze samenwerking onderstrepen N.E.C. en GVG Oliehandel hun wederzijdse inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en lokale verbondenheid, met het oog op een succesvolle en langdurige samenwerking.